Японія має чотири дуже чітко вираженими сезонами, і кожен має свої особливі фаворитом. Літо жарке і липке, зима холодна і сніжна. Навесні і восени обидва великі зміни, і ви можете бачити це всюди.
Саме чудове в Японії, АТ чотири сезони є те, що сезонна їжа! Там в сезон практично для будь-якого виду їжі можна собі уявити. Зима Oyster сезону. Деякі люди кажуть, у вас тільки є устриці в місяці R. В Японії існує аналогічна прислів'я, Äúdo не їдять устриць після вишневий колір (квітень), Au. Це означає, найкращі місяці, щоб поїсти устриць є січень, лютий, березень, квітень, вересень, жовтень, листопад і грудень. Звичайно, "R Правило" більше сенсу, під час днів до сучасного холодильного обладнання. В даний час більшість визнають, що устриці можна їсти цілий рік без будь-яких питань.
Восени, тобто з сьогоднішнього дня і до березня, ви починаєте бачити устриць в сезоні знову. Це Каки (устриця) сезону. Це смачне лікування називається Каки-смажать, смажені у фритюрі устриць. Один з кращих способів насолодитися устрицями в Японії в хакі набе (устриці тушковане м'ясо). Каки Shigureni Chazuke, на повільному вогні Uramura устриць і свіжого імбиру потопає в густій, солодкий соєвий соус подається на миску рису, буде ваш вибір, якщо ваш апетит мало. Це легка їжа, але вона дає вам хороший заряд енергії в літню спеку.
Найбільш відомі японські устриці в Сполучених Штатах, Äúkumamoto устриці, AU. М'ясо пухкі і соковиті. Смак чистий, багатий і солоною. Оболонка має невеликий, але глибокою чашці, яка рифлена і скульптурні. Історія Кумамото устриці дуже цікаво. 50 років тому, японські культиватори устриці почав експортувати Кумамото устриць в Каліфорнію, мріючи про розширення свого бізнесу. Тим не менш, американці виявили, що вони могли б вирощувати устриці Кумамото в Каліфорнії, що призвело до більш дешевим і свіже внутрішньому устриці Кумамото. Це призвело до зникнення вирощування устриць Кумамото в Японії. Останнім часом японці, які їли устриць Кумамото в США почали створювати попит на устриць Кумамото в Японії. Таким чином, Кумамото префектури Кумамото почали вирощувати устриці і, сподіваюся, вона буде на ринку в цьому сезоні.
Кумамото устриці екзотичної мініатюрної різноманітність того, що називається Тихого чи японські устриці. Kumamotos відрізняються від своїх північних кузенів кількома способами: у них є чудові смакові, менше, глибше склав, мають більш тривалий термін зберігання, і завжди знаходяться в сезон.
Kumamotos від Tillamook затоки злегка фруктовий і солодкий з багатим масло-крем текстури. Їх розмір, текстуру і смак робить їх фаворитом половину корпусу знавців, і кращий вибір для першого часу устриця досвід.
Через післявоєнного промислового забруднення, Kumamotos вимерли рідною вод. Тихоокеанському Північно-Заході фермери зберегли видів живих. Є в даний час Кумамото устриці реставраційних проектів в Японії.
Коли японці їдять свіжі устриці, вони служать їм понзі соусом (лимонний соус оцет) називається, Äúsugaki, Аі яка, Äúcooks, Аі устриць.
Устриці, які легко засвоюються і містять чудовий баланс харчування. У західних країнах, устриці, називають "Молоко море", тому що устриці є поживними, як молоко. Останні дослідження, проте, показали, що смачні молюски є ще більш рясними в різних поживних речовин, ніж молоко. Нижче наведений список з відомих поживних речовин в устрицях. - Глікоген Глікоген зберігається вуглеводів в тканинах тварин і стає глюкозу, коли поглинаються людиною для отримання енергії. Споживання глікоген посилює функцію печінки.
Білка в устриць містить деякі амінокислоти, такі як глутамінової кислоти, цистеїн, таурин та ін Ці амінокислоти можуть розірвати, щоб нейтралізувати отрути, і усунути отруйні речовини з організму. - Вітаміни і мінерали Устриці містять вітаміни B1, B2, B6, B12 і C. Цинк, вимога для людського зросту, хороший кровообіг і статевої зрілості, також присутня. Кальцій, йод, залізо, також багато в устрицях. На додаток до цих рясним поживних речовин, устриці, легше перетравлюється, ніж інші молюски, тому вони легко засвоюються дітей і старих.
Префектура Міягі поставляється 70 відсотків Японії, устриці АТ насіння до страждань значної шкоди цунамі. Інші префектури тепер намагаються забезпечити неповнолітніх устриці, як влітку сезон для призупинення їх від плаває в океані.
У японській марикультури, устриці прикріплюються до лінії зупинено з плаваючою бамбукових або дерев'яних плотах. Плоти дозволяють тривимірні використання морського простору для щільних вирощування і можуть бути переміщені, щоб уникнути червоних припливів і паразита концентраціях. Тим не менш, вони сприйнятливі до пошкоджень від тайфунів. У префектурі Міягі, більшість плотів були потоплені чи здійснюваної в море 11 березня цунамі.
Регіон Санріку Японії є одним з найвідоміших районів вирощування устриць в світі, і в два рази і в минулому, вони допомогли устриці чоловіків у Франції населити свої акції після хвороби знищили його. Тепер, після цунамі, французький повертаються користь. Тим не менш, японці в гонці на час в тому, що вони повинні отримати їх устриць ферми відновлено до середини літа, який є, коли у них є свої плюнув набір (коли устриці личинки звільняються і шукати будинку).
Джерела:
No comments:
Post a Comment